MUMMOILUA

Mummona on mukava olla. Tuli reilut pari vuotta sitten kirjoiteltua mummottelusta.  Nyt, kun olen oikeasti mummo, niin täytyy todeta, että onhan mummottelu mukavaa.

Mummona voi myös rauhassa muistella. Eilen tuli mieleen menneet ajat Kaurialan kentällä. 60-luvun alussa sai vapaasti käydä kentällä iltaisin hyppäämässä korkeutta ja pituutta sekä juosta rataa ympäri tai ottaa etusuoralla pikku pyrähdyksiä pikamatkoilla. Meitä lapsiahan Kaurialassa riitti. Saimme helposti aikaan pikku kisoja.  Jollemme olleet kentällä, niin läheisellä leikkikentän viereisellä pellolla pelaamassa neljää maalia tai pesäpalloa. Apparallekaan ei ollut pitkä matka uimaan.  Päivät uimassa ja illat pelaamassa tai kentällä urheilemassa. Kunto oli silloin ”kohillaan”, eikä maksanut mitään. Nyt, kun on rakennettu aina vain parempia ja kalliimpia mahdollisuuksia, kaikki maksaa. Onneksi on kuitenkin vielä maksuttomia leikkikenttiä ja ulkoilureittejä.

Jätä kommentti

css.php