Suuntautumisista

Kyllä alkaa olla epämiellyttävää luettavaa vaalien kirjoittelu.
Koti, uskonto ja isänmaa. Näinhän se menee.
Yksittäiselle ihmiselle koti on kuitenkin se tärkein, riippuen arvomaailmasta. Jokainen uskoo johonkin, vaikka usko ei ole sama kaikilla. Isänmaa on isänmaa, jotkut ovat kuitenkin sen menettäneet, tai ainakin osan siitä. Usko kotiin ja perheeseen voisi olla arvo, mihin kuitenkin pitäisi panostaa ja luoda uskoa arjen tärkeydestä. On sitten käynyt armeijan tai ei, kuuluuko kirkkoon vai ei, ei tee ihmisestä sen parmpaa tai huonompaa. Kohotammeko omaa erinomaisuuttamme, tuomitsemalla toisia.

Ollaan sitten henkilökohtaisesti, mitä mieltä hyvänsä ehdokkaiden suhteesta naisiin, niin eihän ole ensimmäinen kerta, kun istuvien presidenttien kiinnostus on kohdistunut muihinkin kuin suurlähettiläiden naispuolisoihin. Kun on avioitunut naisen kanssa, kukaan ei edes epäile suuntautumisia. On asioita, mitkä ennen haluttiin lakaista maton alle, eikä missään nimessä saanut julkisesti edes mainita, eikä edes tiedetty. Pääasia, että kulissit ovat kunnossa. Voisiko nyt sanoa, että historia on toistamassa itseään. 🙂

Jätä kommentti

css.php