Hätähuuto vai huomion hakeminen

Eilinen uhkaava tilanne Tuuloksessa ei onneksi aiheuttanut kenellekään vahinkoja, mutta ajatus jäi kytemään, että mitä jos… Jos lapset olisivat olleet aamulla liikkeellä ja uteliaana olisivat tutkineet kevyenliikenteen väylän vieressä olevaa räjähdekassia. Kuinka voi joku olla näin ajattelematon. Mikä oli teon motiivi? Oliko kyseessä huomion herättäminen, julkisuushakuisuus? Voiko kukaan aikuinen tehdä tällaista? Mutta, kuka nuori voi saada räjähteitä? Tai onhan näitä tapauksia. Onko päihtyneenä tai huumaantuneena tehty, ajattelematta mahdollisista seurauksista.

Joka tapauksessa eilen tuli koettua pelonsekaisia tunteita, kun ajatteli, että mihin maailma on oikein menossa. Täällä maaseudun rauhassakin tapahtuu tällaista, mitä ei osaa edes kuvitella tapahtuvaksi. Onneksi oli valpas koiranulkoiluttaja, ettei jäänyt vain ihmettelemään kuten aikaisemmin kassin havainnut.

Jätä kommentti

css.php