Maaseudulla asumisen ihanuus

Vaikka Tuulos nyt osa kaupunkia onkin, on tämä kuitenkin maasetua. Nyt lomalla on huomannut, kuinka sittenkin täällä on mukava asua. Pääsen metsään silloin kuin huvitaa. Rivitalon takapihakin on saanut uuden merkityksen keinuineen ja grilleineen. On ollut pitkästä aikaa vapaa-aikaa. Yhdeksän kesää kesäteatteriharrastusta teki kesistä erilaisen. Sai kylläkin olla ulkona esitysten aikana satoi tai paistoi, mutta milloin missäkin roolissa, ei omana itsenään. Muutenkin taakse jäänyt vuosi on ollut rankka. Nyt lomalla alkaa toipua kaikesta murheista ja menetyksistä. Suru on surtava ja murhe murehdittava, mutta ulkoilma sekä metsissä rämpiminen antavat voimia.
Suunnitelmissa oli aikaisemmin, että muutamme takaisin Hämeenlinnaan, kun pääsen eläkkelle. Nyt tuntuu siltä, että kyllä täällä maalla on sittenkin mukava asua ja asummehan nyt Häämeenlinnassa muuttamattakin. Täällä on sentään hiljaista ja rauhallista, jollei ota lukuun naapurin aamusta iltaan räksyttävää koiraa.

Jätä kommentti

css.php