Vieläkin APPARASTA

Käväisin Apparalla ennen juhannusta. Kahvilarakennus näytti olevan ulkoapäin hyvässä kunnossa, mutta muuten oli kaikkea muuta. Täytyneee käväistä myöhemmin kesällä, kun tarkenee käydä myös uimassa, pääsee paremmin tunnelmaan. Voi sitten haikailla menneitä aikoja uidessaan. Autolla parkkipaikkalla kiertäen ei kokonaisuutta näe.
Päätös olla käyttämättä tukirahoja ja olla ottamatta lainaa on tehty taloudellisen tilanteen ajamana. Lyhyellä aikavälillä saadaan säästettyä, mutta sen edestään löytää, minkä taakseen jättää. Yhdyskuntalautakunnassa katsottiin, että kannattaisi tukirahoilla korjauttaa. Käyttökustannuksista ei keskusteltu. Rakennuskustannusten ollessa alhaalla olisi säästetty. Myös työllisyyttä ajatellen olisi ajankohta ollut oikea, vaikkakin työvoimaa olisi ollut tulossa vankeinhoidosta.

Päätös tehty ja sen kanssa on elettävä, mutta turistinähtävyytenä ei aluetta voi ajatellakaan. Ehkä tulevaisuudessa sitten joskus, kun Apparan alueen kokonaisuunnitelmat saadaan tehtyä ja toteutettua, voidaan koko alueesta olla ylpeitä.

Nyt on ykkösasiana kuitenkin saada talous tasapainoon ja palvelut pysymään alueen asukkaiden saavutettavissa.

Jätä kommentti

css.php