Vaalikrapula!

Nykyisessä Tuuloksen kaupunginosassa vuoden vaihtumista odoteltiin monenlaisissa tunnelmissa. Vaalit oli pidetty ja tulokset olivat hyviä ja huonoja. Entisen pienen kunnan jäsenenä ja ehdokkaana eivät odotukset olleet suuren suuria. Vaalit jäivät kohdallani taustalle, kun samaan aikaan sattui läheisen kuolema. Elämisen arvot asettuivat uuteen järjestykseen, varsinkin kun oli lisäksi muuta murhetta, ja vielä jouluksi toisen läheisen ihmisen poistuminen.

Elämä uudessa Hämeenlinnassa on alkanut huomaamatta eroa entisestä, paitsi nyt alkaa tuntua,  kun kuukausi on kulunut ja vaalien jälkeisiä valintoja on suoritettu eri luottamustehtäviin. Nyt on huomannut, että muutos entiseen on tapahtunut. Totuus on valjennut. Enää ei pääse vaikuttamaan, kuten ennen. Ei ole valtuustopaikkaa, ei hallituksessa vaikutusmahdollisuuksia. Sinne meni tarkastuslautakunnan tehtävät, seutuvaltuuskunta ja maakuntavaltuusto. Nyt ehtii ajatella ja nauttia vapaa-ajasta. Lautakuntapaikka tuli sentään ansaittua.Ei ihan tyhjän päällä tarvitse uutta vapautta aloittaa.

Aivan selvästi on havaittavissa, että kärsin nyt vasta vaalien jälkeistä vaalikrapulaa!

Kommentti artikkeliin “Vaalikrapula!”
  1. Ei ihan onnistunut lukematta ohjeita. Ehkä tässä vielä oppii.

Jätä kommentti

css.php